Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Ο Σίμος βάζει τρικλοποδιές στους αντιπάλους του...



Με τρικλοποδιές στους πολιτικούς του αντιπάλους αντιμετωπίζει ο δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, το κύμα αμφισβήτησης που διαπιστώνει εντός και εκτός της παράταξης του.
Πριν από λίγες ημέρες, όταν ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης ζήτησε να του παραχωρηθεί το αμφιθέατρο του Δημαρχείου στη Νεάπολη για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας και την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του, στις 23 Ιανουαρίου, του απάντησαν ότι ο χώρος έχει κάποια προβλήματα και του αντιπρότειναν το Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας.
Ο Ζάχαρης ρώτησε να μάθει ποιο είναι το πρόβλημα, του είπαν προφορικά ότι κάτι τρέχει με την ψευδοροφή, αλλά απάντηση γραπτή δεν πήρε.
Έτσι δέχτηκε την αντιπρόταση.
Η αποδοχή από τον Ζάχαρη της αντιπρότασης προκάλεσε έκπληξη ακόμη και σε πρώην συνεργάτες του Δανιηλίδη.
Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ο Ζάχαρης διαπίστωσε ότι ο υπάλληλος που του είχαν πει πως θα είναι εκεί για ότι χρειαστεί, δεν ήταν, και η μόνη υπάλληλος που βρισκόταν εκεί δε γνώριζε σχετικά με τις εγκαταστάσεις και δεν μπορούσε να βοηθήσει.
Αμέσως μετά διαπιστώθηκε ότι ο χώρος δε διέθετε αναλόγιο για τον ομιλητή και ότι ο τοίχος, όπου θα έκανε την προβολή ηχητικών και οπτικών υλικών, δεν είχε καν πίνακα και ήταν λερωμένος.
Μετά από αυτά, τις συνδέσεις έκανε ένας συνεργάτης του Ζάχαρη σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπάλληλο που ήταν πρόθυμος μεν, αλλά ήταν σε μάθημα δε.
Όλα αυτά τα είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας, αλλά προτίμησε να μη δώσει συνέχεια, αποδίδοντας την εικόνα τόσο των υπηρεσιών, όσο και του χώρου, στην ανικανότητα της διοίκησης.

Μέχρι που χθες, μία βδομάδα ακριβώς μετά, στον ίδιο χώρο έγινε η τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών από τα δημοτικά της Νεάπολης.
Ω του θαύματος, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο facebook, η τοπική σύμβουλος Νεάπολης της παράταξης του κ.Δανιηλίδη, Ιωάννα Ζαφειρίου, υπήρχαν:
  • Αναλόγιο




  • λευκός πίνακας προβολής που κάλυπτε τον λερωμένο τοίχο
  • ηχολήπτης τεχνικός

Έτσι νομίζει ότι θα κερδίσει τις εκλογές ο Σίμος; 



from Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη http://bit.ly/2DJFRt2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου