Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Ζέα , γλουτένη και ποιοτικό ψωμί : Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους



Καλλιέργησα μαλακό σιτάρι τύπου bolero και ζεα ή triticum dicoccum στο ίδιο χωραφι κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Σε ότι αφορά την ποσότητα παραγωγής υπερέχει το μαλακό σιτάρι. Για να τελειώνουμε με το μύθο της γλουτένης, σε 2 μετρήσεις που έκανα ....

Διαβάστε περισσότερα / read more...



from taxalia Θεσσαλονικη http://ift.tt/1tOfxnF

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου