Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Δεκαεννέα φωτογραφίες του έστειλε σε Δελτίο Τύπου ο Σίμος κι ο Ζάχαρης θα του κάνει δώρο καθρέφτη...


Ούτε μία ούτε δύο, αλλά δεκαεννέα (19!!!!) φωτογραφίες του είχε ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης στο δελτίο τύπου για τον Λαϊκό Δρόμο, "Παναγιώτης Αφαλής" τον οποίο διοργάνωσε χθες. 

Τόσες τις μέτρησε ο αντίπαλος του, Ηλίας Ζάχαρης και μας έβαλε στον πειρασμό να τις μετρήσουμε κι εμείς.

Όντως δεκαεννέα ήταν. Είχε δίκαιο ο Ζάχαρης. δεκαεννέα πρώτο πλάνο ο Σίμος στις 40 που έστειλε από τον αγώνα, δηλαδή ούτε στο 50%. Ο Σίμος εμφανίζεται σε αθλητική περιβολή αλλά σε καμία από τις φωτογραφίες δεν τρέχει. 

Ο Ζάχαρης τον χαρακτηρίζει νάρκισσο, υπόσχεται ότι θα του κάνει δώρο ...καθρέφτη, όταν δεν έχει πια τον φωτογράφο που του πληρώνει ο δήμος και καταλήγει στο δελτίο τύπου που έστειλε:

Στο χρήμα και τον βήχα που ο θυμόσοφος λαός λέει ότι δεν κρύβονται, έχει προστεθεί και η αγωνία του κ.Δανιηλίδη μπροστά στις κάλπες που δυστυχώς δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. 

Ακολουθεί το δελτίο του κ.Ζάχαρη:


Ο νάρκισσος Δήμαρχος Σίμος στέλνει δελτίο τύπου με 19 (!!!) φωτογραφίες του

Ένα δελτίο τύπου στο οποίο θαυμάζει και συγχαίρει τον εαυτό του για τη διοργάνωση του Λαϊκού Δρόμου "Παναγιώτης Αφαλής", εξέδωσε χθες ο απερχόμενος Δήμαρχος Νεάπολης -Συκεών.
Απροκάλυπτα, ο κ.Δανιηλίδης χρησιμοποιεί μία ακόμη εκδήλωση του δήμου ως προεκλογική δραστηριότητα.
Το γνωρίζαμε διότι αν τον ενδιέφερε ο δήμος, δεν θα αδιαφορούσε προκλητικά για όλες τις προτάσεις που είχαμε κάνει για να αποκτήσει ο "Λαϊκός Δρόμος" μεγαλύτερη εξωστρέφεια και να λειτουργήσει ως τουριστικό θέλγητρο για τις επιχειρήσεις του δήμου μας.
Αυτές τις ευκαιρίες εκμεταλλεύονται όλοι οι δήμοι που διοργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις και αυτό θέλουμε κι εμείς για τον δικό μας δήμο και για αυτό συμμετείχαμε.
Προφανώς με τις διάφορες ανοησίες που δηλώνει ανάμεσα στις οποίες ότι οι συμμετέχοντες πήραν μέρος «δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε», δεν θα ασχοληθούμε διότι απλά επιβεβαιώνουν όσα έχουμε πει για τον βίο της διοίκησης Δανιηλίδη.
Όμως, επειδή στο δελτίο τύπου επισυνάπτει 19 (ΔΕΚΑΕΝΝΕΑ) φωτογραφίες του, θέλουμε να δεσμευθούμε δημοσίως ότι μετά τις εκλογές, όταν δεν θα έχει στη διάθεση του δωρεάν φωτογράφους και γραφεία τύπου, τους οποίους πληρώνουμε όλοι μας για να ασχολούνται μαζί του, θα του κάνουμε δώρο έναν καθρέφτη για να συνεχίσει να απολαμβάνει ναρκισιστικά τον εαυτό του.
Εμείς δεν θα τον χρεώσουμε τον καθρέφτη στον Δήμο, με δικά μας έξοδα θα τον αγοράσουμε.
Στο χρήμα και τον βήχα που ο θυμόσοφος λαός λέει ότι δεν κρύβονται, έχει προστεθεί και η αγωνία του κ.Δανιηλίδη μπροστά στις κάλπες που δυστυχώς δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ θα διατηρήσει τον θεσμό για την προβολή του Δήμου και όχι του Σίμου. 


ΥΓ: Επισυνάπτεται η φωτογραφία της ομάδας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που συμμετείχε στον Λαϊκό Δρόμο






from Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη http://bit.ly/2OY8lDn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου