Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ένας διάδοχος για τον Σίμο



Την ανακοίνωση του Ζάχαρη στην οποία αναφέρει ότι ο ΔήμαρχοςΝεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδηςέστειλε δελτίο του στο οποίο είχεΔΕΚΑΕΝΝΕΑ (19!!!!!) φωτογραφίες, θα την έχετε δει σε άλλες αναρτήσεις.
Όμως υπάρχει και μία 20η φωτογραφία, όπου ο Σίμος είναι με γραβάτα και μαζί του έχει έναν καλό φίλο από τα παλιά.
Τον πρώην διεθνή διαιτητή και πρώην δήμαρχο Πεύκων, Στέλιο Συμεωνίδη.
Αυτό δεν είναι είδηση, διότι ο Στέλιος (λένε ότι) είναι δεξιός αλλά καλές παρτίδες με το ΠΑΣΟΚ είχε πάντοτε λόγω Γιώργου Βασιλακόπουλου.
Και μαζί με τον Σίμο ήταν από το 2010 που έγινε ο μεγάλος καλλικρατικός δήμος Νεάπολης-Συκεών, ο στενός του συνεργάτης και φίλος από τα παρκέ, Αλέξανδρος Σιμητόπουλος, (δεξιά πίσω από τον Στέλιο Συμεωνίδη στη φωτογραφία) που ο Σίμος διόρισε αντιδήμαρχο Πεύκων.

Τώρα όμως, μάλλον τα πράγματα ζόρισαν και οι εκλογές δεν δείχνουν για τον Σίμο περίπατος, όπως παλιά. Έτσι δεν του έφταναν οι φίλοι του Στέλιου αλλά ήθελε κάτι παραπάνω. Και για αυτό στο ψηφοδέλτιο του Σίμου συμμετέχει ο γιος του Στέλιου Συμεωνίδη, ο Απόστολος.
Αξιόλογο παιδί, δουλεύει με τον μπαμπά σε όλες τις δουλειές του και τώρα μπαίνει και στην πολιτική.

Κάποιοι όμως λένε ότι ο Απόστολος δεν μπαίνει ως υποψήφιος σύμβουλος, αλλά ως υποψήφιος διάδοχος. 
Διότι μόνο έτσι ερμηνεύουν ότι ο νεαρός Συμεωνίδης αποδέχτηκε τώρα την πρόταση που ο ίδιος λέει ότι είχε απορρίψει το 2014.
Νέος και επιτυχημένος, θα μπορούσε να αποτελέσει απάντηση στη δεξιά πρόταση που έχει επίσης έναν επιτυχημένο νέο επιχειρηματία, τον Ηλία Ζάχαρη, αν και αυτός δεν είναι γιος δημάρχου αλλά πυροσβέστη.

Αν ισχύουν αυτές οι ερμηνείες, ο Σίμος προσπαθεί να κρατήσει μία ακόμη θητεία τον δήμο, για να κλείσει τριάντα (!!!) χρόνια δήμαρχος με αντάλλαγμα να πετάξει εκτός διεκδίκησης της διαδοχής 1-2 γενιές παλιών και νεότερων συνεργατών του, δεξιών και ΠΑΣΟΚων.



Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Δημήτρης Ζιγγερίδης που από την πολύ αριστερά βρέθηκε υποψήφιος της ΝΔ το 2010 και στην παράταξη Σίμου το 2014 και διατηρεί ακέραιες τις φιλοδοξίες του για πρώτο ρόλο, όσο και ο Αντώνης Σαουλίδης που εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται ως ο φυσικός διάδοχος του Σίμου από το εσωτερικό της παράταξης, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο Αντώνης ήταν και υποψήφιος βουλευτής.

Αν τα τα καταφέρει βέβαια να εκλεγεί ο Σίμος, γιατί πολλά ακούγονται εκεί στα βορειοδυτικά εκτός των τειχών.




from Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη http://bit.ly/2IrLoqS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου